Vær velkommen Herrens år 2010

Rigtigt godt nytår ønskes herfra Odense.

Vi fejrede vores nytårsaften hos vores venner i Herlev ved København, hvor vi fik en rigtig hyggelig af ten med lækker mad – vi fik til forret laks på toast med asparges og til hovedret var det oksemørbrad der var lækker dejlig mør og med lækre hasselbach kartofler til og den mest lækreste sovs og garniture.
Til dessert, først 1 timer senere, da vi bare var så mætte af den lækre mad, fik vi en skøn islagkage.

Og så havde vores værtspar ellers disket op med al mulig slik, chips, drinks osv. Der var til mindst 20 mennesker og vi kunne bare ikke spise mere nogle af os…*g* Der manglede i hvertfald ikke noget til den søde tand den aften.

Her er lidt fotos fra vores aften, som jo startede med en delvis måneformørkelse og som det lykkedes mig at få nogle ret gode billeder af min Canon kamera. Og så fik vi filmet nytårsfyrværkeriet, hvor vi havde fået fat i nogle kæmpe batterier der bare sparkede røv..hold da fest de var sørme flotte. Men videoerne er alt for store og jeg kan ikke lige finde ud af at komprimere sådan noget! Så I må nøjes med lidt fotos fra måneformørkelsen og min dejlige mand der var så flot i smoking og rød hat.

Knus fra Helle

Reklamer

Om patchworkstuen

A happy quilter
Dette indlæg blev udgivet i Mellem himmel og jord. Bogmærk permalinket.

Et svar til Vær velkommen Herrens år 2010

  1. Maria siger:

    Godt nytår Helle.
    Ja, en pensionssag tager megen energi, men mon ikke du kan bruge tilsvarende energi på noget andet i dette nye år?! Godt at vide, at jeg ikke er den eneste med gode intentioner for fet nye år – så må vi jo se om det holder!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s