Indkøbstur til Tyskland – 3. del

Så er vi kommet til Ellund, en hyggelig forstad til Flensburg – der er kun kort tids kørsel fra Flensburg (Nå ja, nu kørte vi forkert og endte på der autobahn mod Kiel – men så svingede vi heldigvis ind på en rasteplads og indtog vores tiltrængte frokost i hyggeligt selskab.)

Agnet Quilt som ligger på Waldstr 26, er i en privat bolig, hvor patchworkbutikken ligger på 1. salen og huser 4 rum og en mellemgang.

Det første rum man træder ind i er en smal gang i stueetagen hvor der hænger en stor quilt i 6 kanter på væggen som tilkendegiver at man er havnet det rigtige sted. Og så skal man op af en smal trappe op, hvor man kommer ind i et værelse hvor der er mest udstilling af forskellige quilts, samt salg af patchworkblade – især havde Agnes gamle patchworkblade til kun 2 euro pr stk. Der er også et stort bord, hvor det kunne tænkes der blev afholdt sycafe ved.

Dernæst er der en mellemgang der fører til de 3 andre rum. Mellemgangen er der hvor der betales for varene.

Det første rum fra mellemgangen er et TILDA rum – igen…De Tyskere er vilde med TILDA, har jeg ladet mig fortælle. Men her var også en masse skønne ting til Tilda, både stoffer, bånd, og hvad der ellers hører til af tilbehør. Dernæst er der et arbejdsrum/udstillingsrum – det fik jeg ikke set så grundigt..og til sidst det store rum med arbejdsbord i midten med symaskine og reoler hele vejen rundt med stoffer. Der var et pænt udvalg af stoffer, men ikke overvældende i forhold til Fadenwerk.

Hun havde nogle tilbudsstoffer i det første rum hvor man kommer op fra trappen og de var sådan set okay…

Her står Kirsten og kigger på tilbudsstofferne.

Esther og Kirsten kigger på de billige blade.

Det var desværre de eneste billeder jeg tog – jeg var ikke så imponeret over Agnes Quilt, selvom hun var ganske sød og gæstfri og også kunne en smule dansk. Hun tager kun mod kontant betaling og det er både danske og euro hun tager i mod.

Jeg købte desværre slet ikke noget hos Agnes – for jeg havde nul kontanter med – så gik bare rundt og kiggede. Men ingen af os købte særlig meget hos Agnes. Kun småting.

Agnes Quilt har åbent Tirsdage og Torsdage fra 10,00 til 12,00 ur + 15,00 til 17,00 samt den 1. lørdag i måneden fra 10-16

Du kan se mere om Agnes Quilt fra hendes webside hvorfra hun også har en webbutik

Knus fra Helle

Reklamer

Om patchworkstuen

A happy quilter
Dette indlæg blev udgivet i Patchwork. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s