Udsalg hos Ellens Patchwork og BOM 2012

Hej og rigtig godt nytår allesammen 🙂

Her i Odense lykkes det os at komme godt ind i det nye år og selvom både hvalpen og katten gemte sig under hver sin seng, så gik det nu godt. Vi gik tidligt i seng, 0.30 – så var vi trætte, men jeg havde nu også meget ømme muskler i hele kroppen og dermed træt og ville bare i seng og slappe af.

Vi fik god mad, RibEye med bagt kartoffel og salat samt Viennetta til dessert. Smager jo altid godt. Underholdningen leverede tysk tv – da der ikke var noget fra de danske kanaler som vi gad at se.

Nu hvor vi er gået ind i det nye år, så er der rundt omkring startet udsalg og her i Odense er der hos Ellens Patchwork, rigtige gode tilbud at hente hjem.

Ellen har 50% rabat på alle julestofferne og på de japanske stoffer. Samt har hun nogle charmspakker med mønster, som er sat ned fra 135,- til 95 kr.

Der er mange forskellige at vælge imellem i butikken.

Der er i øvrigt tilbud på alle bøger i butikken til kun 100 kr pr stk.

Alle andre stoffer i butikken er med 25% rabat og nogle enkelte ud over jul og japanstoffer også med 50%. Så kom og kig i butikken, hvor vi har åbent i hverdage fra 14 til 17.

Udsalget gælder i hele januar. Besøg Ellens Patchwork

 

Og så er der startet BOM. Endnu er der ikke så mange der har præsenteret deres månedsprojekter for 2012, men nogle enkelte har og de kommer her:

Lenzuela har endnu engang en paper piecing BOM, en zodiacstars – ret flot – måske man skulle være med, hvis ikke det var fordi at min UFO kø efterhånden er slem lang! Men gemmer dem så kunne det jo være engang i fremtiden *s* Zodiacstars

Sentimental Stitches og Dear Jane har en BOM, en rød/hvid een der hedder Just takes 2 som er en mystery quilt og der er i denne første måned hele 6 blokke i str. 6″ og 12″.
Du finder deres blog her, Just takes 2 

Kat Loves Quilt har en applikations sampler, Vintage Floral Sampler, og den starter op her d. 15. januar og der vil være ialt 42 retro vintage designs blokke. Følg med her på Vintage Floral sampler

Det var alt for denne gang. Håber alle hygger sig indendøre med deres sy eller strikke/hækletøj mens det blæser og regner lystigt udenfor.

Mange knus fra Helle

Reklamer

Om patchworkstuen

A happy quilter
Dette indlæg blev udgivet i Annonce, BOMs. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s