Efterår

Den blog er da ved at gå helt i stå…..! Så må lige gøre et ihærdigt forsøg på at vække den til live igen.

Der er sket rigtig meget i privaten den sidste tid og det har været en meget turbulent tid for mig og min familie. Så patchwork har der ikke været overskud til, selvom jeg nu igen er ved at få kræfterne tilbage og er næsten færdig med 7 dækkeservietter til juleaften hos os i Odense med min familie, hvor vi bliver…ja, 7 🙂 + hund og kat.

jul2013daek3

 

Ja, I må hellere få historien her, dem som ikke har hørt det via Facebook.

D. 23 september døde min dejlige papfar Dan efter 13 års sygdom med svær KOL. Hjertet kunne ikke holde til det længere og han faldt om på badeværelset med hjertestop, en tidlig mandag morgen.

Så vi tog jo straks bilen til Bornholm og blev der i 12 dage i forbindelse med bisættelse og efterfølgende oprydning af alle Dan´s ting. Det var et kæmpe arbejde. Det gik heldigvis godt at have Mithra med og det var også dejligt at se familien samlet igen, til trods for den ulykkelige omstændighed. Min biologiske far var også med til bisættelsen og det var bl.a der til gravøl, at vi besluttede os for at vi alle skulle holde jul sammen i år.

Dels både at min mor var blevet enke, men min far har også fået af vide, at han har fået kræft igen, efter 7 år – denne gang ikke i endetarmen, men i lever og lunge.
Han starter i kemo behandling her i morgen, torsdag. Lægen giver ham 50/50 chance, så vi er rimeligt optimistiske…Han er jo 83 år og ikke ung knægt længere.

Derfor skal vi også holde jul sammen i år….og jeg er allerede begyndt at forberede mig – for 2 mdr går jo hurtigt.

Nu er det atter hverdag og jeg er begyndt at være i syrummet igen og har fået energien og kræfterne tilbage 🙂

third weekend in october, at ruthpowerartquilts.com

I skal lige se hvad jeg har bestilt af mønster fra USA. Et meget smukt tæppe med alverdens efterårsfarver – sådan et har jeg altid drømt at sy – selvom det er stort arbejde, for tæppet er meget stort. Men størrelsen bestemmer jeg jo helt selv. Tror blot det skal være et lidt stort vægtæppe, ikke til en dobbeltseng, som mønsteret angiver.

Smider lige linket til det flotte mønster, hvis andre skulle være interesseret.  Ps. det er syet som stamps(paperpiecning).

Jeg har samlet stoffer i efterårsfarver i lang tid, så jeg har en ordentlig stak at tage af 🙂

Jeg skal nok vise jer de færdige dækkeservietter når jeg er kommet så langt.

Knus fra Helle

 

Reklamer

Om patchworkstuen

A happy quilter
Dette indlæg blev udgivet i Mellem himmel og jord, Patchwork. Bogmærk permalinket.

5 svar til Efterår

 1. Kirsten Bøttcher siger:

  Wauuu, for et tæppe. Dine juleservietter er også flotte.
  Knus

 2. Jette Huneck siger:

  Kære Helle må jeg kondolere – det er da en svær tid du går igennem i øjeblikket – varme tanker til dig. Godt at familien holder jul sammen, ja man skal holde ekstra sammen i de svære stunder.
  Dækkeservietterne ser rigtig fine ud og tæppet skal også nok blive flot
  Knus og kram
  Jette / Symadammen

 3. Jane Olsen siger:

  Kære Helle!
  Mange varme tanker til dig i denne tid. Dejligt at læse, at du dog har overskud til lidt syning også.
  Sikke et skønt tæppe, du har købt mønster til. En skam, vi ikke har koordineret vores mønsterindkøb, for selv samme mønster sidder i min mønstermappe, indkøbt for flere år siden.
  Jeg synes, det er så skønt, men jeg kan godt have min tvivl om, hvorvidt jeg nogensinde får det syet. Hvis du gør, kommer jeg og beundrer dit i stedet for 😉
  Bedste hilsner
  Jane

  • patchworkstuen siger:

   Hvor er du sød, Jane 🙂 Ja nu kostede mønsteret kun en 62 kr – billigt syntes jeg og vil jo også gerne støtte hvor man kan nu der er så mange gratis mønstre rundt omkring. Ja det er en lækker quilt. Mon du kan blive inspireret til at gå i gang når du ser starten på min? Vi kan jo bytte gyldne stoffer..har MANGE af dem i de nuancer 🙂 Knus til dig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s