Det var den sommer…..!

Kors, tiden går sørme hurtigt! Nu er det snart midt november og det er oceaner af tid siden jeg sidst har skrevet et indlæg på min blog. Beklager, at jeg ikke har været så aktiv her, men dem der følger mig på Facebook, ved jeg ikke driver den af. 🙂

Jeg knokler stadig med at tage kørekort. Jeg er temmelig fatsvag hvad angår at få kørerutine. Har jo kæmpet med angst for at køre bil og det er meget forskelligt hvordan jeg kører, når jeg sætter mig bag rattet hos min søde kørelærer, Sanne 🙂
Een dag er jeg så frisk i hovedet, at jeg kører eksemplarisk flot og husker alt det jeg har lært til teori. Den næste tur jeg tager, kan jeg finde på at gøre det stik modsatte! Fordi mit hoved føles som at være spærret inde i en osteklokke.
Det er så frustrerende at gå 1 skridt frem og 3 tilbage og bruge så mange penge på at tage det kørekort. Havde jeg vidst fra starten af at jeg ikke havde flair for at køre bil, var jeg virkelig aldrig startet. men at give op nu, så langt henne i forløbet er direkte dumt.
Vi satser meget stort på at jeg SKAL op til køreprøve inden min 50 års fødseldag d. 11 december. Uanset om jeg er klar eller ej. Jeg kaster mig ud i det. Jeg ved godt hvordan jeg skal køre, ved hvor gearene sidder og ved hvor jeg skal placere mig i trafikken og jeg ved også hvornår jeg skal orientere mig inden jeg drejer, overhaler osv osv. Jeg skal bare huske at trække vejret helt ned i maven og huske at snakke med mig selv under kørslen.
Ja, det har min kørelærer opdaget hjælper fantastisk på min koncentration. At jeg fortæller mig selv hvad jeg skal gøre under kørslen. Det holder mig fokuseret! Og rolig!

Det bliver sgu dejligt når det er overstået! Har været et pænt pres for mig at tage kørekort siden d. 19 maj hvor jeg startede hos kørekort Experten. Mine klassekammerater der alle var unge, har jo fået kørekort for længe siden. Men de er jo heller ikke en gammel sild som mig. De unge lærer bare bedre! Det er ren fakta.

Jeg har da været pænt aktiv med at sy til julen – elsker jo julestoffer og syer altid kun juleting i oktober, november og december 🙂 Løberne får I at se når de er færdig quiltet…så viser jeg en løber parade 🙂

Jeg har også fået babytæppet færdig til naboens lille Simon. Blev rigtig sødt. Og naboen blev glad for det 🙂

1503255_10205290124522762_2007376523178430235_n 1485109_10205290124682766_6166934341416258783_n

Og så har jeg øvequiltet lidt på noget babyfløjl. Det skal bruges som bagside til en lille taske. Elsker altså at freestyle quilte og skal snart se at få lært min Janome at kende. Dette er dog quiltet på min evige trofaste Bernina 350.

10644996_10205280451920953_6262074782908754853_n

Hav det nu pænt derude og vi ses snart igen – lover der ikke går næsten 3 mdr for næste indlæg kommer i.  Skal vi satse på omkring 1 dec hvor jeg vil udlove en Give Away?

Følg med på siden. Kan afsløre at det er noget jule stof kit, man kan vinde 🙂

Knus fra Helle

Reklamer

Om patchworkstuen

A happy quilter
Dette indlæg blev udgivet i Patchwork. Bogmærk permalinket.

6 svar til Det var den sommer…..!

 1. Chila siger:

  Hejsa Helle
  Ja kørekortet har været en hård omgang for dig og det har trukket tænder ud. Synes det lyder godt at du kan bevare focus og koncentrationen når du snakker med dig selv. Mon motorsagkyndig tror du snakker med ham når du skal til køreprøven. Hihi Og dengang i maj startede du jo fordi Steen blev syg og fik kørselsforbud. Dengang var det bare det rigtige at gøre. Og er sikker på du nok skal klare din prøve når du når dertil.
  Udover at tage kørekortet er du jo også ALTID på arb med at hjælpe mig selvom du til tider bliver træt af mig og mit manglende selvværd. Men som du siger kommer jeg jo også i mål (som regel) og for din hjælpsomhed takker jeg dig så meget. Du har slet ingen anelse om hvor stor pris jeg sætter på det og på dig som veninde. Håber det er lovligt at skrive at jeg elsker dig!!!!!!!

  Og jeg kan kun sige til dine bloglæsere at de skal glæde sig til at se dine juleløbere.

  Mange knus og kram
  Chila

 2. Esther siger:

  Ja, men hvilken sommer, men kan godt forstå, det er frustrerende med din kørekort. Pøj, pøj, men jeg er sikker på, at du klarer det.
  Knus fra Esther

 3. Kirsten Bøttcher siger:

  Dejlig sommer. Held og lykke, du skal nok klare det. Knus

 4. patchworkstuen siger:

  Takker søde Kirsten 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s